Hlavní navigace

 Skype 8.114.0.214

Názor na software Skype

  • 6. 11. 2016 16:22

    Jirka_01 (neregistrovaný)

    Je to malware.Krátce poté, co to převzal Microsoft, zablokovali malý, několika MB, perfektně fungující program a donutili uživatele nainstalovat malware, který dělá v PC kdovíco. Instalace verze 6.18.0.106 (již 35 MB), po instalaci zákaz spuštění při startu PC, zákaz automatických aktualizací.
    Při ukončování: Odhlášeno, UKONČENO!!! (vyskočí okno ohlašující, že nebude možno...). Při dalším spuštění počítače malware Skype přes zákaz aktualizací sám automaticky nainstaluje verzi 7.29.0.102 (nabubřelou již na 85 MB) s idiotskou hláškou, že došlo k chybě, protože mám prý zastaralou verzi Internet Exploreru. Jako kdyby dnes normální člověk používal IE. Když už není MS schopen udělat prohlížeč, který by si uživatele přitáhl svými vlastnostmi, tak se snaží ho násilně vnutit pomocí blokace jiných MS programů? To budeme muset pro použití Wordu nebo Excelu za chvíli používat IE?
    Mimochodem, přešel jsem na Linux Mint a nemohu si vynachválit. Běžný uživatel ani nepozná, že je v Linuxu. Bohužel tam ooVoo zatím není k dispozici.

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware.