Hlavní navigace

 Spy Emergency 25.0.820.0

Názor na software Spy Emergency

  • 7. 4. 2008 5:37

    Paul (neregistrovaný)
    Paul napsal:
    anonymní uživatel napsal:
    chcel by som vas poprosit o radu sice sa moc nevyznam do pc!!! ale nejde mi do hlavy kazdy mate na to nazor co je dobre alebo zle!!! tak by som vas chcel porosit co si mam stiahnut a odkial nieco take ako bolo ad aware alebo nieco na ten styl ??? co je dobre ak by som mohol poprosit poradte??? a este sa chcem spytat co je lepsie pouzivat AVAST alebo Nod32 alebo neco ine??? pozival som ad aware 6 a registry mechanic ale neviem ci to staci na zabespecenie pc??? alebo je aj nieco lepsie??? vopred kazdemu dakujem za radu a za nazor!!! ak by ste mohli v tejto oblasti niekdo poradit bol by som rad dakujem!!!!
    Musíš číst diskuze a recenze na internetě,velmi mnoho lidí používá Spybot,dále Adware,antivir Avast,Nod 32,Norton atd.Záleží na tom,jestli chceš placené programy(Shareware)nebo programy bez placení(free)
    Já zakoupil Nod 32,Spy Emergency 2007(je verze 2008),dále používám Registry Mechanic-na čištění registrů a CCleaner na číštění historie,downlouvání atd.Jeden z nejlepších programů je Antivir Nod 23(dle recenze).Ad-aware je nová verze 7.02.5.ale ve free verzi ořezaná a bez češtiny,Registry Mechanic nová verze 7-bez češtiny  a musíš ho koupit ,sám hledám alternativu programu na čištění registrů v češtině.Zdravím!
    Samozřejmě antivir Nod 32-překlep-stránka www.eset.cz

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware.