Wydawnictwo AS PRO MEDIA - Świat Karpia&Świat Suma - Slunečnice.cz Hlavní navigace

Wydawnictwo AS PRO MEDIA - Świat Karpia&Świat Suma 1.09

Pro hodnocení programu se prosím nejprve přihlaste

Staženo 0 ×
Zdarma

Bezpłatna aplikacja na smartfony WYDAWNICTWO AS PRO MEDIA, skierowana jest do wszystkich wędkarzy. Za jej pomocą obecni i nowi czytelnicy e-magazynów Świat Karpia i Świata Suma uzyskują BEZPŁATNY, NIELIMITOWANY, dostęp do wszystkich premierowych wydań magazynów.

Użytkownicy zyskują dostęp do kilkuset artykułów, tych premierowych jak i tych archiwalnych. Wszystkie są za darmo. Na zawsze. W każdym wydaniu do przeczytania pełne treści premierowych artykułów ulubionych autorów.

Użytkownicy mają możliwość czytania, oglądania i aktywnego komentowania. W artykułach znajdują się krótkie filmy video związane z prezentowaną tematyką.
Aplikacja umożliwia aktywne uczestnictwo w mediach społecznościowych. Użytkownicy dysponują możliwością polubienia tekstu, opublikowania go na własnym profilu FB a także polecenia go znajomym. Kontakt z autorem lub redakcją za pośrednictwem szybkiej poczty email.

Użytkownicy aplikacji w ciągu dnia otrzymywać będą dwie informacje w postaci powiadomienia na telefon komórkowy. Będą to między innymi zaproszenia do lektury ciekawych artykułów i porad wędkarskich, a także informacje o najnowszych zdjęciach w galerii łowców. Użytkownicy uzyskują możliwość personalizowania ustawień.

Galeria Łowców
Aplikacja umożliwi także publikację zdjęcia z rybą znad wody. Każdy wędkarz ma możliwość pokazania swojej zdobyczy i zrobi to w kilka sekund. Prezentacja następuje w czasie rzeczywistym a użytkownicy otrzymują informacje o miejscu połowu, wadze ryby i na co została złapana. Wybór interesujących informacji następuje po ustawieniu indywidualnych filtrów.

Galeria filmów
W aplikacji znajduje się ponad 300 różnych filmów o tematyce wędkarskich. Wszystkie są dostępne za darmo. Wśród nich filmy reportaże z zasiadek wędkarskich, relacje z targów branżowych, testy sprzętu i relacje z zawodów.
Zobrazit více

Pro hodnocení programu se prosím nejprve přihlaste

Staženo
0 ×

TIP: Stahují se vám programy pomalu? Změřte si rychlost svého internetového připojení.