Diy Chewy Cibule Pizza výuka 10.1

3

Pro hodnocení programu se prosím nejprve přihlaste

Staženo
0 ×
zde se s vámi podělíme, jak vyrobit tuto lahodnou a žvýkatou cibulovou pizzu. S výborným dnem a vychutnejte si ho!

"Zatímco se jedná o pizzu téměř všude jinde, na určitých místech na německé / francouzské hranici jde o úplně dezertní jméno tarte flambée. Zde používáme slaninu, cibuli a krémovou sýrovou směs jako toppings. "

Složení
celková doba: 40 m
4 porce
657 cals

- 12 uncí nakrájené slaniny, řezané křížem do kusů 1/2 palce
- 4 (5 uncí) kuličky připravují pizzové těsto
- 1 velká žlutá cibule, nakrájená na plátky
- 1 šálek čerstvého sýra ve francouzském stylu
- 1/4 šálku krému
- 1 špetku uzemněného muškátového oříšku
- sůl a čerstvě mletý černý pepř podle chuti
- 1 špetku kajenské pepře
 
Pokyny
Prep 15 m
Cook 25 m

krok 1
Slaninu umístěte do pánve a vařte na středně vysokém ohni, dokud nebude vařený, ale nebude křupavý, a tuk se vyjme asi 8 minut. Vypusťte do filtru; rezervovat tuk.
 
krok 2
Umístěte mýtinu zpátky na střední teplotu. Přidejte nakrájenou cibuli. Kuchynějte krátce, dokud neztratí surový okraj a mírně zjemní, 3 až 5 minut. Přidejte čajovou lžičku nebo 2 tuky ze slaniny, pokud se panva zdá příliš suchá. Odstraňte nádobu z tepla a nechte vychladnout na pokojovou teplotu.

krok 3
Směs z blanc z odrůdy, creme fraiche, muškátový oříšek, sůl, černý pepř a kajenský pepř dohromady v mísící misce.

krok 4
Umístěte 1 míčku pizzy z těsta na hladký povrch. Vyrovnejte a vysuňte na 10 nebo 12 palcový tenký kruh. Přeneste do nádoby z litého železa. Zahřejte na středně vysokou teplotu, abyste předehřát dno kůry. Jak se otevírají těsto a objeví se bublinky, vyfoukajte je špičkami vidličky, takže kůra končí tenkou a ostrá (ne žvýkací). Když je dno pečlivě zbarveno a začne se osprchovat, 5 až 7 minut, odstraňte z tepla. Opakujte se zbývajícím těsto.

krok 5
Štěpte velké množství sýrové směsi na kůru. Nejlépe rovnoměrně s některými cibulkami a pak slaninou. Otřete 5 nebo 6 minut, dokud se okraje nezakusují a začnou se zvedat. Opakujte pro zbývající tartes.

Poznámky pod čarou
Poznámka:
Jakmile je vaše kůra předem nahnědlá a zakončená, můžete ji dokončit pod brojlerem, jak jsem udělal. Nebo druhou metodou by bylo, že byste ho popovídali v troubě o teplotě 500 stupňů F, dokud nebude vařit podle vašeho preferovaného času, 7 až 10 minut. Nebo můžete ve skutečnosti udělat obě: spusťte ho v horké troubě a pak podržte minutu pod brojlerem, abyste uzavřeli smlouvu.

pro další informace a podrobný výukový program, stáhněte tuto aplikaci nyní a budete mít to, co chcete.
prosím, využijte tohoto tutoriálu a dejte nám nějakou zpětnou vazbu.
  • Verze programu

    10.1

  • Poslední aktualizace od vývojáře

    6. 11. 2019

  • Počet stažení za měsíc

    0 ×

  • Velikost

    14 MB

  • Potřeba instalace:

    Ne

  • Web autora

    Babylon Apps

  • Podporované jazyky

    • Angličtina
    • ,
    • Bulharština
    • ,
    • Čeština
    • ,
    • Čínština
    • ,
    • Egyptština
    • ,
    • Estonština
    • ,
    • Finština
    • ,
    • Francouzština
    • ,
    • Chorvatština
    • ,
    • Italština
    • ,
    • Japonština
    • ,
    • Korejština
    • ,
    • Litevština
    • ,
    • Lotyština
    • ,
    • Maďarština
    • ,
    • Němčina
    • ,
    • Polština
    • ,
    • Portugalština
    • ,
    • Rumunština
    • ,
    • Ruština
    • ,
    • Řečtina
    • ,
    • Slovenština
    • ,
    • Srbština
    • ,
    • Španělština
    • ,
    • Turečtina
    • ,
    • Ukrajinština
    • ,
    • Vietnamština
Zobrazit více
Přejít do Google Play
Zdarma

Sdílet

TIP: Stahují se vám programy pomalu? Změřte si rychlost svého internetového připojení.