Hlavní navigace

Přehrajte jakékoliv video v DVD přehrávači

Ilustrační obrázek: Přehrajte jakékoliv video v DVD přehrávači Máte na počítači uloženo velké množství filmů, které byste rádi shlédli také v pohodlí obývacího pokoje prostřednictvím televize a DVD přehrávače? Pak si je převeďte na optický disk.

Videa, která lze přehrávat na počítači, mohou být uložena v nejrůznějších formátech. Stolní DVD přehrávače však přehrávání většiny z nich buď vůbec nepodporují, nebo spolupracují pouze s některými formáty. Pro přehrávání videí v DVD přehrávači je proto nutný jejich převod do správné podoby. Řešení nabízí program Movie DVD Maker, který převede libovolné video do formátu určeného pro přehrávače a vytvoří z něj DVD, VCD nebo SVCD disk. Program podporuje vstupní formáty AVI, DivX, XVid, MP4, MPEG, DAT, MP4, ASF, WMV, RM, MOV, FLV, 3GP a MKV. Obsahuje přitom všechny kodeky potřebné pro bezproblémový převod videa.

Program Movie DVD Maker obsahuje velké množství zajímavých funkcí, které vám zpříjemní úpravu převáděného videa. Uživatel má k dispozici například dodatečné vkládání titulků nebo odstraňování nežádoucích pasáží videa (reklamních částí, závěrečných titulků, úvodního upozornění). Aplikace dále umožňuje změnu poměru stran výsledného videa, úpravu hlasitosti zvukové stopy nebo určení kvality záznamu. Samozřejmostí je pak vypálení převedeného videa na optický disk.

Funkčnost nástroje Movie DVD Maker si můžete plnohodnotně vyzkoušet prostřednictvím trial verze, která však do převedeného videa vkládá reklamní vodoznak. Toho se zbavíte až po zakoupení plné verze aplikace.

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware.