Advanced SystemCare 19.0.1.160

Vlákno názorů na software Advanced SystemCare

• 24. 3. 2018 7:11

Skynet (neregistrovaný)

No nezabudnite sa do mna obut, ked si poviem vlastny nazor na tento program. Testoval som ho hned ako som nainstaloval novy windows a nic mi nenasiel len ma upozornoval na nove aktualizacie, ktore boli presne totozne vo vyhladavani windows aktualizacii. Program pouzivam a nestazujem sa na neho, nestalo sa mi, ze by sa mi zrutil system. Len amateri sa stazuju, aky je tento porogram zly. Treba ho spravne nastavit a nezasohavat tam comu clovek nerozumie potom sa necudujte co vam urobi. Od tej doby sa mi zrychlil pocitac aj windows. robil som hlbkovu kontrolu ESET SMART SECURITY a nasiel mi virus, presne taky aky mi potvrdil aj tento program.

Pouzival som volakedy smejd pod nazvom AVG TUNEUP, ale dal som ho preč, to bola katastrofa, aky pocitac bol pomaly a mal som hrozne problemy ked som hraval pc hry. Mam dobry herni pocitac aj internetove spojenie, ale hry mi neustale sekali na obrazovke aj pri mensich detailoch a mal som neskutocne lagy v hrach.

Od tej doby co pouzivam tento program nemam problemy. Je pravda, ze ani program C CLEANER nie je spatny. Ukradli databazu z malwarebytes ? Viete kolko to robi firiem ? Poskodilo vas to osobne na pocitaci ? Ja si myslim, ze nie vam to moze byt uplne jedno keby ukradli aj databazu z firmy ESET neriesim to. Pre mna je dolezite, ze tento program neposkozuje windows, nespehuje ma, nie je to virus, alebo falsony program co sa chova ako dobry program, ale v pozadi vam kradne vase osobne udaje a udaje ohladom bankovych kariet a phishingu. Proste aj čina sa nejako snazi a nejako museli zacat, ved aj japonci maju dobru technologiu, ale čina zase nie, tak sa snazia aspon zdokonalit v programov pre windows ...

Ak ho neviete pouzivat a nastavit nepouzivajte to, lebo fakt je to trapne ked ten program obvinujete a vy si neuvedomujete, ze nieco ste zle urobili a zhadzujete na ten program vinu. Preco mam rychli system, dobry internet a od tej doby aj dobre ovladace ? Nestazujem sa a urcite sa v buducnosti bude vylepsovat. Urcite doporucujem advanced system care a driver booster. Neposkodilo mi to system. Ohladom antivirusu a stitu suhlasim, ze tam neuspeli a nemaju dobru popularitu.

Advanced system care pro, malwarebytes free, eset smart security 11 je dobra kombinacia pre pocitac, len sa ho naucte spravne ovladat a nastavovat. Nezasahujte zbytocne s programom advanced system care do registru windows ked tomu nerozumiete, potom neplacte.

Dalej som chcel podoktnut, ze ten kdo pouziva antivirus od windowsu esential, alebo ako sa vola, uz v dnesnej dobe nie je popularny hrozne klesol, ale volakedy to bol dobry antivirus od microsoftu. Urcite nepouzivam ani branu firewal od windowsu to radsej ESET a ked je to len antivirus bez firewalu tak pridam do toho dobry firewal pod nazvom COMODO FIREWAL

• 6. 11. 2018 17:15

František (neregistrovaný)

​Zdravím. ASC Pro používám již léta. I když mně v PC servisu varovali, že ASC poškozuje W10, nemám žádné problémy. Používám ho současně s Ashampoo Win Optimizer 14 v plné ver. A porovnávám. Celý vtip je v tom, jak hluboce jste do W10 a ASC zasvěceni a jestli ho dokážete dobře nastavit. Hodně záleží, jaké máte parametry PC (RAM,procesor, HDD) a v​ ​čem by mohl ASC pomoci hlavně během provozu PC a pak v čištění a seřizování. Pomocí ASC jsem už opravil několik W10,které vůbec nefungovali. Včetně mého. Má některé funkce obsažené i ve W10. Z vlastní zkušenosti si myslím, že ASC Free se oplatí doplnit o funkce Pro​​ .Ale jsou někteří, kteří dokáži pomocí ASC rozhodit celý Windovs i PC. Určitě to ,ale není docela zajímavým prográmkem ASC. Přeji všem ,aby jim to fajn šlapalo.

František

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware.