Avast Free Antivirus

Vlákno názorů na software Avast Free Antivirus

• 14. 11. 2013 15:31

P. (neregistrovaný)

XP 32b Pro mám legální jakož i veškerý SW na počítači.
    Avast IS mám taky koupený a je to jediný bezpečnostní balík co používám.
    S verzí 8 jsem neměl žádný problém, ale na 9 nespustím některé programy vůbec.
    Některé se sice spustí a objeví v Taskmanageru, ale nezobrazí se žádné GUI.
    Nabíhání XP trvá několikrát déle než obvykle a vypínání asi 10 minut oproti 10 vteřinám před instalací verze 9.
    Takže jsem obnovil zálohu a mám tam zase verzi 8 a vše funguje k plné spokojenosti.

@Ráďa: jakou máš nainstalovanou verzi?

Koukám, že už je nějaké novější sestavení (1501), já měl nainstalovanou 9.0.1500.
    Teď to ale nemám vůbec chuť znovu zkoušet.

• 4. 3. 2014 12:11

Ráďa (neregistrovaný)
    Ahoj, k těm OS jsem psal jaký využívám, co se týče avastu nevyužívám free , ale AIS od února 2013 a nevidím nějaký problémy. Jen u XP s office Outlook 2003 tam je hold nějaká prodleva, kterou řeším tím, že ať si v klidu načte poštu a oskenuje, někdy se stane že outlook zamrzne na 3 minuty po zapnutí, ale je to dáno tím, že i skennuje veškerý stažený subory (citlivost dána na maximální a testování celých souborů). Proto nedoporučuji Outlook 2003 odprásknout a nechat v klidu počítač pracovat a za 4 minuty v klidu pak s outlookem 2003 pracovat. V brzké době chci si pořídit Outlook 2013, jak se bude chovat avast IS pak bych napsal.

Programy ke stažení jsou na Slunečnici bez virů a spyware.